Vad säger våra klienter

De absolut viktigaste för oss är våra klienter. Genom åren så har vi på Den Skandinaviske Massör haft det stora nöjet att få behandla över 15000st. nöjda och tacksamma klienter. Den Skandinaviske massör, din massörGran Canaria.

Mer än 75% av våra klienter är återkommande klienter som kommer tillbaka till oss år efter år. Många av dessa underbara människor har kommit till oss på behandling redan sedan dag.1 och sedan starten 2011.

Att våra klienter får ett önskat resultat med sin behandling är vad allt handlar om för oss. Från oss så får ni alltid utbildade terapeuter med lång erfarenhet och ett ännu större engagemang.

Trygghet är en viktig faktor för alla, så även för våra klienter. Med oss som din massörGran Canaria så kan du som klient alltid tala ditt eget språk. På så vis kan du alltid vara säker på att våra terapeuter har förstått dina muskelrelaterade problem och hur de ska behandlas.

Från alla våra underbara klienter så har vi även fått det fantastiska maxbetyget 5,0 via facebook och googles recensioner.

Om du också skulle vara nöjd med din behandling hos oss så är vi väldigt tacksamma för om du vill lämna ditt betyg och din recension på både facebook och google.

Läs gärna här nedan vad ett urval av våra klienter säger om sin behandling hos oss på Den Skandinaviske Massör, din massörGran Canaria.

Mattias Engdahl, Malmö: ”Mycket bra massör, jag har stora problem i övre delen i ryggen och axlarna, när jag åker ner till Gran Canaria så går jag alltid på massage hos Andreas och han är den absolut bästa jag varit hos utan att överdriva”
Karina Svensson, Jönköping: ”Tack Helen för en riktigt proffsig massage. En del av semesterns avkoppling och ni levererar”
Laila Ask, Berlevåg: ”De har vaert og er en stor hjelp i min rehabilitering etter min bilolycka, jeg er glad og takknemlig og jeg kommer fortsatt tilbake til Andreas år efter år”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingeborg Kjerstad, Lundamo: ”Anbefaler alle å bruke tjenesten fra denne fantastiske gjengen. Super service, og vi blir faste kunder når vi er her”
Anita Sørensen, Norge: ”Fantastisk flott utført behandling! Super service og anbefales på det varmeste for alle”
Lisbeth Engdahl, Blekinge: ”Jag har varit klient hos Andreas i många år och det finns ingen bättre. Vi arrangerar bridgeresor och många av våra resenärer går på behandling hos Andreas och hans team, lika gör nästan hela vår familj”

 

Olav Nerland, Molde: ”Är kjempefornøjd med de behandlinge jeg har fått på ryggen min av Tamy, anbefales til alle”
Hilde Henriksen, Norge: ”Fantastisk service og superflink massør anbefales”
Winnie Engevold, Larkollen: ”Har du kroppslige utfordringer så er det her en virkelig får god hjelp, smertelindring og god veiledning”

 

Mariann Brandstad, Averøy: ”Behandlinger hos Andreas er en stor del i ferien min på Gran Canaria år etter år, anbefales til alle”
Aud; Oslo: ”Det finns ingen annen jeg vil gå til. Jeg får tøff behandling men med gode resultater”
Berit: ”Jeg er fast kunde hos Gunn Helen. Jeg føler meg som en nytt menneske etter mine behandlinger hos Gunn Helen, anbefales”

 

Familjen Svensson, Uppsala: ”Hela vår familj gick på tuff men härlig massage hos Tamy. Att hela familjen ville gå till henne säger det mesta, världsklass”

 

 

error

Gillar du Den Skandinaviske Massör? Dela gärna vår sida med andra :)

RSS
Follow by Email
Instagram