Massage Puerto Rico

Massage Puerto Rico- Välkommen till Den Skandinaviske Massör!

I populära och livliga Puerto Rico på Gran Canaria så finner ni oss på Den Skandinaviske MassörMassage Puerto Rico på flera utvalda hotell som på hotell Lufesa, hotell Rocamar och på hotell Marina Elite.

Hit till oss är alla välkomna, oavsett om du bor på någon av hotellen ovan nämnda eller om du bor någon annanstans. Välj mellan terapeutisk massage, klassisk massage, idrottsmassage eller relaxmassage. I grunden så jobbar vi alltid utifrån världens mest kända och berömda massageform, den svenska klassiska massagen.

Massage Puerto Rico Gran Canaria
Andreas hälsar alla gamla som nya vänner och klienter välkomna på massagebehandling i Puerto Rico. Andreas: ”Vår styrka är att man alltid får en lika kvalitativ och bra behandling oavsett av vem man får sin behandling av i vårt team på Den Skandinaviske Massör. Du får alltid behandling av utbildade terapeuter som du också alltid kan tala ditt eget språk med. Allt detta får du endast hos oss på Den Skandinaviske Massör”.

Önskar du också boka behandling av oss på Den Skandinaviske Massör – Massage Puerto Rico? Här till höger på sidan så hittar du våra öppettider på de olika hotellen.

Som klient till oss så får du alltid en väldigt bra behandling av skandinaviskt utbildade terapeuter.

Att du som klient ska vara nöjd med både behandlingen som med resultatet är vad allt handlar om för oss.

Den Skandinaviske Massör-Din massör i Puerto Rico

Vårt team av massörer, massageterapeuter och idrottsmassörer står till ert förfogande.

Vi behandlar uteslutande allmänna och lättare muskelrelaterade problem och aldrig någonsin svårt sjuka eller skadade personer. Vi sätter alltid din hälsa först och främst.

Förutom att du alltid får en högkvalitativ behandling av utbildade terapeuter hos oss så kan du alltid också tala ditt eget språk med oss.

Det kan annars vara svårt att berätta på ett annat språk än sitt eget hur det tex. är ställt med sin onda nacke, värkande rygg eller höft m.m. Hos Den Skandinaviske MassörMassage Puerto Rico får du allt detta och du kan alltid känna dig trygg och säker när du får behandling av oss.

Under högsäsong så kan det ibland vara svårt att få tid hos oss p.g.a att vi ofta är fullbokade för dagen eller för de nästföljande dagarna.

Vi råder dig att vara ute i god tid med din bokning hos oss. Kontakta oss 3-4 dagar innan du önskar din behandling för att vara säker på att du ska kunna få behandling när du önskar. Vi tar emot drop in klienter i mån av tid.

Boka din tid hos oss redan idag genom att mejla oss, ringa oss eller genom att kontakta oss via vår facebooksida.

Massör Gran Canaria
”Jag har min fasta tid hos Tamy en gång i veckan och får suverän hjälp av henne med min rygg och för mina diskbråck jag har i ländrygg och nacke” säger Rickard från Malmö.

På våra hotell (Lufesa, Rocamar och Marina Elite) så finner ni även en bokningspärm i hotellreceptionen.

Alternativt så finner ni information i hotellreceptionen om hur ni ska göra för att boka er behandling.

På dessa hotell finner ni oss annars alltid intill hotellets fina poolområde. Här kan ni njuta av er behandling i skuggan under ett parasoll.

Innan din massage hos Den Skandinaviske Massör – Massage Puerto Rico

 • Drick ordentligt med vatten då du förlorar mycket vätska av en massagebehandling.
 • Undvik smärtlindrande mediciner åtminstone 3-4 timmar innan din behandling om möjligt.
 • Drick ej alkohol.
 • Innan din behandling startar så ställer våra terapeuter alltid en kort anamnes (din sjukdomsberättelse) där du som klient får delge oss det vi som terapeuter behöver veta innan behandlingen kan börja.
 • Ät frukost åtminstone 1-2 timmar innan din behandling.
 • Sätt gärna upp ditt hår i en tofs/hästsvans om du har längre hår.
 • Står du under läkarvård hemma? Kolla först med din läkare att det är ok att få massagebehandling för dig.

Efter din massage hos Den Skandinaviske Massör – Massage Puerto Rico

 • Drick mycket vätska (vatten).
 • Vila och ta det lugnt.
 • Ät något inom närmaste timmen efter avslutad massagebehandling.
 • Drick inte alkohol.
 • Vänta gärna med att duscha i några timmar. Om du duschar eller svalkar dig i poolen på studs efter din behandling så tar du bort viss effekt av behandlingen genom att du kyler ner kroppen och minskar blodcirkulationen som massagebehandlingen just har startat.
 • Ta det gärna lugnt även nästa dag efter en djupare behandling. Det är inte ovanligt att det kan kännas lite som träningsvärk i musklerna en dag efter din behandling och ibland även upp till ett par dygn efteråt.
 • Det är ofarligt- och inte helt ovanligt att du kan få något blåmärke nästa dag efter en djupare massagebehandling.

Om du har varit på behandling hos oss och är nöjd med din behandling så är vi hjärtligt tacksamma för om du vill skriva en recension om oss och din behandling på vår facebooksida.

Välkomna till oss på Den Skandinaviske Massör i Puerto Rico hälsas alla nya klienter som gamla vänner och klienter.

error

Gillar du Den Skandinaviske Massör? Dela gärna vår sida med andra :)

RSS
Follow by Email
Instagram