Boka Massage

Boka Massage

För att du ska vara säker på att få din/dina behandling/behandlingar hos oss under din semester på Gran Canaria så är det bäst att förhandsbeställa sin tid hos oss i god tid innan.

Under högsäsong, november t.o.m mars så är det bäst att boka massage hos oss genom att åtminstone vara ute i 3-4 dagar innan du önskar ha din behandling.

Du bokar din behandling enklast genom att skicka oss ett meddelande på vår facebooksida eller genom att skriva oss ett mejl till: info@denskandinaviskemassor.com och där ni talar om vilken behandling ni önskar boka samt önskemål om dag/tid och vart ni önskar få behandlingen. Vi svarar som oftast inom några timmar. Vi tar även emot drop in kunder i mån av tid.

Det kan vara bra att på förhand ha en alternativ dag och tid till när du önskar din behandling. Detta ifall att vi skulle ha fullbokat just din önskade dag/tid.

Du kan även boka massage hos oss genom att ringa oss, +34 689 826 887. Dock så kan det ibland vara svårt att få tala med oss direkt då vi ofta står upptagna med behandlingar.

Om du väljer att ringa oss och om vi inte svarar så lämna dina kontaktuppgifter så ringer vi upp dig så snart vi kan. Detta kan ibland ta tid just p.g.a. att vi är upptagna med behandlingar.

Boka massage / Priser

Massage: 30 min/35€ , 60 min/65€

Vill du veta mera om oss på Den Skandinaviske Massör? Läs mera OM oss.

Tillbaka till startsidan

Till höger på sidan så hittar ni vilka hotell vi arbetar från i Puerto Rico samt våra öppettider på de olika hotellen. På hotell Marina Elite, hotell Lufesa, hotell Porto Alegre och hotell Rocamar så finner ni alltid vår bokningspärm i var hotellreception.

Om ni önskar boka tid på någon av dessa hotell så hör av er till oss så ser vi till att bekräfta en tid. I mån av tid så tar vi även här emot drop-in kunder.

Skulle ni inte bo på någon av hotellen ovan nämnda så är ni självklart ändå hjärtligt välkomna hit för behandling hos oss om ni så önskar.

På vår mottagning i San Agustín så har vi normalt under högsäsong öppet alla dagar i veckan (utom lördagar), 09:00-17:00. Vi tar även emot drop in klienter vid mån av tid. Det är dock bra att veta att det kan vara väldigt svårt att få en drop in tid hos oss i San Agustín. Vill du vara på den säkra sidan så boka din tid i förväg. OBS! Nu under pandemin och tillsvidare tar vi ENDAST emot förbokningar i mån av tid.

Vi hälsar alla nya- som gamla klienter och vänner välkomna till oss på den Den Skandinaviske Massör- Massage Gran Canaria.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

error

Gillar du Den Skandinaviske Massör? Dela gärna vår sida med andra :)

RSS
Follow by Email
Instagram