Jobba som Massör

Jobba som massör på Gran Canaria

Vill du jobba som massör hos Den Skandinaviske Massör på Gran Canaria?

Vi söker ofta nyanställa duktig och utbildad personal hit till oss på underbara Gran Canaria. Vi söker oftast personal från oktober och som kan arbeta under höst/vinter/vår. Låter det intressant?

Kontakta oss och sök ditt utlandsjobb hos oss genom att skicka ett mejl innehållande: CV, ett kort personligt brev, ditt foto och kursbevis. Märk din ansökan: Jobba som massör på Gran Canaria

För er som ännu inte är utbildade (diplomerade och/eller certifierade) massörer, idrottsmassörer eller spaterapeuter men som ändå är intresserade av ett utlandsjobb hos oss så samarbetar vi på Den Skandinaviske Massör med Massage & Spaskolan här på Gran Canaria.

Massage & Spaskolan erbjuder kvalitetssäkrade yrkesutbildningar till massör, idrottsmassör och spaterapeut. Elever utbildade hos Massage & Spaskolan har förtur gällande alla nyanställningar hos Den Skandinaviske Massör.

Skulle du också vara intresserad av utlandsjobb och att gå någon av Massage & Spaskolans yrkesutbildningar på Gran Canaria så hittar du mera information på: massörutbildning eller på: spaterapeututbildning. Du är självklart välkommen till att söka någon av alla Massage och Spaskolans yrkesutbildningar på Gran Canaria även om du inte skulle vara intresserad av att jobba som massör på Gran Canaria efter avslutad utbildning.

Att arbeta som massör är ett fantastiskt roligt som givande arbete. I din yrkesroll som massör så jobbar du förebyggande och med allmänna muskelrelaterade problem för att ge dina klienter ett större välbefinnande.

Det är vidare ett yrke som kräver att du är en god lyssnare, är empatisk som lyhörd. Arbetet som massör är också fysiskt krävande så det är också väldigt viktigt att som massör själv få massagebehandlingar med jämna mellanrum som att i övrigt också ta hand om sin kropp på bästa möjliga vis.

Att arbeta som massör innebär även att dina klienter kommer att söka upp dig för att som oftast försöka få hjälp med smärtlindring av onda, stela och orörliga muskler. Det blir din uppgift som massör att försöka hjälpa dina klienter med detta.

Viktigt att veta om att jobba som massör hos Den Skandinaviske Massör på Gran Canaria

-Vi söker dig som är ansvarstagande, serviceinriktad, flexibel, som är positiv och glad och som har lätt för att ta kontakt med nya människor.

-Arbetet är roligt med mycket frihet under ansvar men kan också vara fysiskt tufft och krävande. Detta är något som sökande behöver vara förberedda på. En god fysik krävs.

-Du behöver vara 18 år fyllda för att kunna söka arbete hos Den Skandinaviske Massör. De flesta av våra kunder är norska seniorer. Detta innebär att du behöver kunna förstå norska och tala tydlig svenska. Vi har även kunder från andra länder, vilket gör att du även behöver behärska god engelska.

-Vår säsong sträcker sig från början av November t.o.m Mars utgång. Vi söker endast personal som kan arbeta under hela denna period.

-Vid arbete på Gran Canaria så är det Kanariska lönevillkor, kontrakt och förutsättningar som är gällande. Då en Kanarisk medellön förhållandevis är låg så är detta viktigt att veta då man behöver beräkna för att klara sin vardag på plats (och vid ev. utgifter hemma i Sverige).

-Den Skandinaviske Massör hjälper till med kontakter för att hitta boende under vistelsen. Den anställda betalar sedan själv sitt boende. På Gran Canaria så betalar man en deposition till hyresvärden (vanligtvis en månadshyra) innan inflyttning. Denna deposition får man sedan tillbaka efter hyrestidens slut med förutsättning att lägenheten är i samma skick som vid inflyttning. Boendet är inom gångavstånd från arbetsplatsen eller ibland en kort bussresa bort.

-Flyg, betalar den anställda.

Vi ser fram emot att få ta emot din ansökan, tillbaka till startsidan

Jobba som massör hos Den Skandinaviske Massör på Gran Canaria.
Ta chansen att jobba som massör på Gran Canaria hos oss på Den Skandinaviske Massör.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

error

Gillar du Den Skandinaviske Massör? Dela gärna vår sida med andra :)

RSS
Follow by Email
Instagram