Massage San Agustín

Massage San Agustín – Välkommen till Den Skandinaviske Massör

I vackra San Agustín så finner ni oss på Den Skandinaviske MassörMassage San Agustín på bungalows Monte Rojo precis bredvid den Skandinaviska klubben.

Hit till oss är alla välkomna, oavsett om du bor på komplexet Monte Rojo eller om du bor någon annanstans. Välj mellan ”skön-onda” och djupare terapuetiska behandlingar från vårt team eller enbart en lugn och avkopplande relaxbehandling. I grunden så jobbar vi alltid med världens mest kända och berömda massageform, den svenska klassiska massagen.

Önskar du också boka behandling hos våra duktiga terapeuter och massörer i San Agustín? Under högsäsong, november t.o.m mars så har vi öppet utvalda dagar. OBS! Under pandemin så tar vi endast emot förbokningar. Kontakta oss för att få din behandling

Massage San Agustín , Gran Canaria
Välkomna till oss på Den Skandinaviske Massör- Massage San Agustín. Av oss så får ni alltid kvalitetsbehandlingar av utbildade terapeuter och massörer med lång erfarenhet som också talar ditt eget språk.

Som klient till oss på Den Skandinaviske MassörMassage San Agustín så får du alltid en väldigt bra behandling av skandinaviskt utbildade terapeuter.

Att du som klient ska vara nöjd med behandlingen och resultatet är vad allt handlar om för oss.

Det är du som klient som bestämmer trycket och hårdheten i din behandling. Vi frågar dig alltid om hur du tycker det känns. Är det för hårt, lätt eller alldeles lagom? Du som klient bestämmer.

Massage- rehabiliterande som skönt avslappnande!

Massagens positiva fysiska effekter som mentala effekter är många för att inte säga oändliga. Några exempel på massagens positiva effekter:

 • Gör musklerna mjukare och mindre hårda och anspända.
 • Ger smärtlindring.
 • Blodcirkulationen ökar i muskulaturen.
 • Har en avstressande effekt.
 • Perfekt som rehabiliteringsform under och efter skada.
 • Ger ett ökat allmänt välbefinnande.

Den Skandinaviske Massör- Din massör i San Agustín!

Vårt team av massörer, massageterapeuter och idrottsmassörer står till ert förfogande. Vi behandlar uteslutande allmänna och lättare muskelrelaterade problem och aldrig någonsin svårt sjuka eller skadade personer. Vi sätter alltid din hälsa först och främst.

Önskar du också komma på behandling hos oss på Den Skandinaviske MassörMassage San Agustín ? Under högsäsong så kan det ibland vara svårt att få tid hos oss p.g.a. att vi ofta är fullbokade för dagen eller för de kommande dagarna.

Var ute i god tid med din bokning hos oss, gärna 3-4 dagar innan du önskar din behandling och för att vara säker på att du ska kunna få behandling när du önskar.

Massör San Agustín - Massage på Gran Canaria
Terapeutisk behandling av muskelknutor, stela som hårda muskler och triggerpunkter är bara några av alla våra expertområden. ”Att få hjälpa människor med sina muskelrelaterade problem och till en bättre vardag känns fantastiskt. Hos oss så får alla en kvalitetsbehandling där vi gör allt för att klienten ska få ett gott resultat. Det är vad allt handlar om ” säger Andreas.

Boka din tid hos oss redan idag genom att mejla oss, ringa oss eller genom att kontakta oss via vår facebooksida.

Före din massage hos Den Skandinaviske Massör- Massage San Agustín

 • Drick ordentligt med vatten då du förlorar mycket vätska av en massagebehandling.
 • Undvik smärtlindrande mediciner åtminstone 3-4 timmar innan din behandling om möjligt.
 • Drick ej alkohol.
 • Innan din behandling startar så ställer våra terapeuter alltid en kort anamnes (din sjukdomsberättelse) där du som klient får delge oss det vi som terapeuter behöver veta innan behandlingen kan börja.
 • Ät frukost åtminstone 1-2 timmar innan din behandling.
 • Sätt gärna upp ditt hår i en tofs/hästsvans.
 • Står du under läkarvård hemma? Kolla först med din läkare att det är ok att få massagebehandling för dig.

Efter din massage hos Den Skandinaviske Massör- Massage San Agustín

 • Drick mycket vätska (vatten).
 • Vila och ta det lugnt.
 • Ät något inom närmaste timmen efter avslutad massagebehandling.
 • Drick inte alkohol.
 • Vänta gärna med att duscha i några timmar. Om du duschar eller svalkar dig i poolen på studs efter din behandling så tar du bort viss effekt av behandlingen genom att du kyler ner kroppen och minskar blodcirkulationen som massagebehandlingen just har startat.
 • Ta det gärna lugnt även nästa dag efter en djupare behandling. Det är inte ovanligt att det kan kännas lite som träningsvärk i musklerna en dag efter din behandling och ibland även upp till 48 tim efteråt.
 • Det är ofarligt- och inte helt ovanligt att du kan få något blåmärke nästa dag efter en djupare massagebehandling.

Har du varit på behandling hos oss och är nöjd med din behandling? Vi är hjärtligt tacksamma för om du då skriver din recension om detta på vår facebooksida.

Välkomna till oss på Den Skandinaviske Massör hälsas alla nya klienter som gamla vänner och klienter.

error

Gillar du Den Skandinaviske Massör? Dela gärna vår sida med andra :)

RSS
Follow by Email
Instagram