Jobb Gran Canaria

Jobb Gran Canaria

Vill du arbeta hos Den Skandinaviske Massör på Gran Canaria?

Vi söker ofta nyanställa duktig och utbildad personal hit till oss på underbara Gran Canaria. Vi söker oftast personal från oktober och som kan arbeta under höst/vinter/vår. Låter det intressant?

Kontakta oss och sök ditt utlandsjobb hos oss genom att skicka ett mejl innehållande: CV och ett kort personligt brev. Märk din ansökan: Jobb Gran Canaria

För er som ännu inte är utbildade (diplomerade och/eller certifierade) massörer, idrottsmassörer eller spaterapeuter men som ändå är intresserade av ett utlandsjobb hos oss så samarbetar vi på Den Skandinaviske Massör med Welltours Educations här på Gran Canaria.

Welltours Educations erbjuder kvalitetssäkrade yrkesutbildningar till massör, idrottsmassör och spaterapeut. Elever utbildade hos Welltours Educations har förtur gällande alla nyanställningar hos Den Skandinaviske Massör.

Skulle du också vara intresserad av utlandsjobb och att gå någon av Welltours Educations yrkesutbildningar på Gran Canaria så hittar du mera information på: welltours.se/yrkesutbildning

Du är självklart välkommen till att söka någon av alla Welltours Educations yrkesutbildningar på Gran Canaria även om du inte skulle vara intresserad av jobb Gran Canaria efter avslutad utbildning.

Viktigt att veta om utlandsjobb hos Den Skandinaviske Massör:

-Vi söker dig som är ansvarstagande, serviceinriktad, flexibel, som är positiv och glad och som har lätt för att ta kontakt med nya människor.

-Arbetet är roligt med mycket frihet under ansvar men kan också vara fysiskt tufft och krävande, detta är något som sökande behöver vara förberedda på. En god fysik krävs.

-Du behöver vara 18 år fyllda för att kunna söka arbete hos Den Skandinaviske Massör. De flesta av våra kunder är norska seniorer, detta innebär att du behöver kunna förstå norska och tala tydlig svenska. Vi har även kunder från andra länder, vilket gör att du även behöver behärska god engelska.

-Vår säsong sträcker sig från början av November t.o.m Mars utgång, vi söker endast personal som kan arbeta hela denna tid.

-Vid arbete på Gran Canaria så är det Kanariska lönevillkor, kontrakt och förutsättningar som är gällande. Då en Kanarisk medellön förhållandevis är låg så är detta viktigt att veta då man behöver beräkna för att klara sin vardag på plats (och vid ev. utgifter hemma i Sverige).

-Den Skandinaviske Massör hjälper till med kontakter för att hitta boende under vistelsen, den anställda betalar sedan själv sitt boende. På Gran Canaria så betalar man en deposition till hyresvärden (vanligtvis en månadshyra) innan inflyttning. Denna deposition får man sedan tillbaka efter hyrestidens slut med förutsättning att lägenheten är i samma skick som vid inflyttning. Boendet är inom gångavstånd från arbetsplatsen eller ibland en kort bussresa bort.

-Flyg, betalar den anställda.

Vi ser fram emot att få ta emot din ansökan, tillbaka till startsidan

P.s! Läs gärna nedan vad några tidigare elever säger om Welltours Educations yrkesutbildningar.

Monica Lindfors,Växjö: “Förväntningarna på en sådan här utmaning går nog inte att föreställa sig innan, men rent spontant är det en möjlighet som jag tycker alla borde ta. Det var en lyckoträff du kommer inte att ångra dig om du går Welltours utbildning till Spaterapeut”
Jenny Alm,Nyköping:    ”Det är super att kunna utbilda sig och direkt efter få erfarenhet genom att jobba en säsong! Jag är jättenöjd med utbildningarna och att ha fått den här möjligheten till att stanna i värmen. Tveka inte att testa!”
Andrés Silva, Larvik: ”Som redan utbildad massör så tror jag starkt på att utveckla sin kompetens med vidareutbildning. Hos Welltours Educations fick jag både det samt sol och bad vilket var perfekt. Rekommenderas!”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gillar du Den Skandinaviske Massör? Dela gärna vår sida med andra :)

RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://denskandinaviskemassor.com/jobbgrancanaria">
Instagram